BEOGRAD – Smanjena vidljivost zbog pojave magle je na auto-putu E-70, granični prelaz Batrovci – petlja Dobanovci i

na auto-putu E-75 petlja Novi Banovci – Resnik (tunel Straževica), saopštilo je večertas JP “Putrvi Srbije”.

Postoji mogućnost pojave magle i na drugim putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:

– na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta, na ulazu, zadržavanje za autobuse je 30 minuta,

– na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Beograd – Pančevo, Pančevački most, do 11. januara od 22 do 6 časova ujutru, radovi na demontaži oštećene i ugradnji nove elastično-odbojne ograde na mostu (ukoliko vremenski uslovi dozvole).

Saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom, u oba smera.

Teritorija Zaječara: Učestali odroni duž nestabilnih kamenih kosina u klisurama, usecima,najviše ih ima na putu IB- 34 gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima. Golubac – Donji Milanovac, saobraćaj se odvija normalno, nakon uklanjanja odrona.

Petlja Pojate – Ćićevac, postavljanje privremene saobraćajne signalizacije za potrebe obezbeđivanje ulaza i izlaza sa gradilišta tokom izvođenja pripremnih radova u sklopu auto-puta E-761, deonica Pojate – Kruševac, sektor 1.

Mole se učesnici u saobraćaju da poštuju ograničenje brzine, a privremena saobraćajna signalizacija biće važeća do 31. januara.

indeksonline.rs