NOVI PAZAR – Rukometni klub Novi Pazar angažovao je doskorašnjeg golmana Politehnike iz Temišvara Aleksandra Milenkovića, rečeno je danas u tom ligašu.”Milenković je krajem januara raskinuo saradnju s Rumunima i vratio se u naš klub. S njim smo potpisali ugovor na dve godine”, rekao je sportski direktor Pazaraca Samir Župljanin.

Milenković (29) je do prošlog leta branio za Novi Pazar, a pre toga nastupao je za Partizan, Mokru Goru, Metaloplastiku, Slogu iz Požege, Kolubaru i Trepču.

Župljanin je naveo i da su u klubu morali da reaguju i po pitanju struke, s obzirom da je trener Hasan Memić na lečenju od kovida-19.

“Na prijateljskoj osnovi, u naredne dve sedmice pomoći će nam Daniel Petković, koji je donedavno vodio tim Obilića. Verujemo da će se Memić do tada oporaviti i da će se vratiti na klupu”, kazao je Župljanin.

Pazarci će kao trećeplasirani sa šest bodova startovati u plej-autu za opstanak u Arkus ligi, a prvi rival u toj fazi takmičenja, u nedelju od 20 časova u dvorani Pendik, biće im ekipa Crvenke.

indeksonline.rs/Beta