NOVI PAZAR – Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je da će njegova ekipa na domaćem terenu pokušati da iznenadi vodeću Mladost, u predstojećem meču 23. kola Košarkaške lige Srbije.

“Moji momci ozbiljno rade i zaslužili su dobre rezultate. S druge strane, Mladost je najkvalitetniji sastav u ligi, s odličnim pojedincima i prepoznatljivim stilom. Naša prethodna utakmica protiv njih mogla bi da nam bude podstrek na putu do potencijalnog iznenadjenja”, rekao je Kostić.

Četvrtoplasirani Pazar pokušaće da upiše 14. prvenstvenu pobedu i da Zemunu nanese tek drugi poraz u najjačem domaćem takmičenju.

“Mogu da se pohvalim da smo ih u prvom meču sveli na 76 poena, do produžetka. Možemo defanzivno da odgovorimo njihovom tempu i fizički da odigramo na visokom nivou, kakav Zemunci iziskuju od rivala”, ocenio je Kostić.

“Bili smo u seriji pobeda, a poslednji poraz u Aleksincu desio se sticajem nekih okolnosti. Ne bih o detaljima, ali bili smo malo poremećeni. Sada moramo da budemo spremni za jednu veoma zahtevnu utakmicu”, dodao je on.

Košarkaši Novog Pazara i Mladosti igraće u ponedeljak od 16 časova u dvorani Pendik.

indeksonline.rs/Beta