NOVI PAZAR – Zasedanje lokalnog parlamenta prekinuto je nakon kontinuiranih uvredljivih reči jednog dela odborničke grupe Stranke pravde i pomirenja čija su neprekidna i nedoločna dobacivanja dostigla kulminaciju.

Vređanje odbornika, njihovog ljudskog dostojanstva, pominjanje njihovih roditelja i porodica, supružnika i dece, samo su deo već viđenog scenarija kojim dominiraju neprimeren rečnik, prostakluk, lažni navodi i tendencija da se izazovu incidenti od strane onih, kojima na izborima narod nije ukazao povjerenje i koji svoje nezadovoljstvo izbornim rezulatatom ne mogu da sakriju.

Svojim nedoličnim ponašanjem i konstantnim provokacijama pojedini odbornici opozicione SPP izazvali su emotivne reakcije kod direktora Kulturnog centra Huseina Memića, kojeg Admir Muratović već mesecima preko društvenih mreža i svojih medija proziva neosnovano vređajući mu članove porodice.

Tako je bilo i danas i na sednici Skupštine.

Muratović je bez imalo ljudskosti i obzira prema zdravstvenom stanju Memićevih roditelja direktoru Kulturnog centra uputio najgnusnije psovke i uvrede koje se odnose na njega i članove njegove najuže porodice.

indeksonline.rs/rtvnp.rs

1 KOMENTAR

  1. Pokazite nam snimak ili bilo neki post ili status ili dokument iliii story da je Muratovic neciju familiju prozivao?
    Nego nervoza him je sto iznose narodu istinu pa kako da prekinu sjednicu da nebi se raskrinkavao klan, malverzacija i lopovluk od strane SDP-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here