NOVI PAZAR – Humanitarna organizacija “Dijaspora za rodni kraj” iz Frankfurta donirala je 130 kompleta uniformi za radnike Gradske čistoće. Na taj način su želeli iskazati poštovanje vrednim radnicima koji su, tokom pandemije korona virusa, svakodnevno brinuli o čistoći grada.

Tihi heroji Novog Pazara tokom pandemije korona virusa prošle godine svakako su bili radnici JKP Gradska čistoća. Po kiši, snegu, visokim temperaturama oni su vredno vodili računa o higijeni grada. To su prepoznali ljudi iz dijaspore koji su poslali ovom preduzeću nove uniforme. Radnicima će one dobro doći za sve napore koji ih očekuju.

“Niko nema dijasporu kao što imamo mi. I nakon teškog rada koji tamo obavljaju našli su načina da nam obezbede i pošalju vrednu opremu. Mnogo im hvala što bas nisu zaboravili. Mojim radnicima će puno značiti što neko misli na njih” – rekao je direktor ovog preduzeža Armin Mehović.

Članovi HO “Dijaspora za rodni kraj” koji su učetvovali u nabavljanju donacije su : Ikic Safet , Ismet Ugljanin, Dževad Škrijelj, Dino Beganović, Eko Ćatović, Latif Murić, Damir Ljajić, Enes Arapović, Arafat Izberović, Asad Izberović, Almir Zukorlić, Senad Kuč, Amer Grišević, Seka Rizvanović, Asmir Vučelj, Elvir Papić.

indeksonline.rs