NOVI PAZAR – Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar reagovao je na istupanje narodnog poslanika Stranke pravde i pomirenja Samira Tandira, koji je na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije govorio o potencijalnom nameštanju utakmica u Super ligi Srbije.

Tandir je tom prilikom apostrofirao utakmicu 28. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Proletera, koja je odigrana 21. marta na Gradskom stadionu, kao meč na koji su u azijskim kladionicama izvršene velike uplate.

U pazarskom superligašu su naveli da su veoma neprijatno iznenađeni krajnje neprimerenim i zlonamernim pominjanjem Fudbalskog kluba Novi Pazar.

“Fudbalski klub Novi Pazar je institucija, koja postoji skoro 100 godina. To je klub sa velikom i dugom istorijom, klub sa mnogobrojnom armijom iskrenih i vernih navijača. Svi koji vole Fudbalski klub Novi Pazar znaju kroz kakve nepravde prolazi, tako da oni koji ga pominju u negativnom kontekstu i iznose laži čine veliku nepravdu klubu, a i čitavom gradu. Fudbalski klub Novi Pazar postoji i postojače uvek, zato sto on živi u srcima svih iskrenih ljubitelja fudbala i sporta, ne samo u Novom Pazaru, već u čitavom Sandžaku”, stoji u saopštenju Fudbalskog kluba Novi Pazar.

M. Minić