Naslovna Sport Fudbal LALATOVIĆ: Novi Pazar mi je jedan od najomiljenijih klubova i voleo bih...

LALATOVIĆ: Novi Pazar mi je jedan od najomiljenijih klubova i voleo bih da opstane u Super ligi

Foto: Fk Vojvodina

NOVI SAD – Trener Vojvodine Nenad Lalatović pohvalio je svoju ekipu nakon novog trijumfa i poželeo Novom Pazaru da opstane u Super ligi Srbije.

„Stara dama“ danas je pobedila Novi Pazar rezultatom 1:0, golom Momčila Mrkaića i tako se učvrstila na trećoj poziciji na tabeli Super lige Srbije.

“Prvo bih od sveg srca poželeo Novom Pazaru da ostane u ligi. Oduvek sam govorio da je meni Novi Pazar jedan od najomiljenijih klubova u Super ligi. Imaju fenomenalne navijače i više puta sam ponovio da je lepo biti trener Novog Pazara, publika je zaista njima uvek 12. igrač. Nadam se da će se Novi Pazar stabilizovati, smatram da taj grad i klub zaslužuju da budu u vrhu Super lige i da će se naredne godine boriti za ulazak u Evropu”, rekao je Lalatović na konferenciji posle utakmice, a prenosi sajt kluba.

On je podsetio koliko je njegovom timu uvek bilo teško u prvoj utakmici posle reprezentativne pauze.

“Nama je uvek nekako teško da se vratimo posle te reprezentativne pauze. Osetio se i umor, ali i da nam fale i Čović i Topić i Vukadinović, oni su među našim najboljim igračima. Novi Pazar je sa druge strane bio opasan, dobro su otvorili utakmicu i opet dokazali da su najopasniji iz te brze tranzicije iz odbrane u napad. Ulaskom Mrkaića dobili smo tu dubinu i igru u skoku. Mrkaić je lepo iskoristio šansu, postigao je sjajan pogodak. Kada se sve sabere i oduzme, bili smo bolji za taj jedan gol. Ponosan sam na svoj tim, čuvamo to treće mesto, čekamo rivala u polufinalu Kupa Srbije, obaramo sve rekorde i lepo je danas biti navijač, trener i igrač Vojvodine. Ono što su svi od nas očekivali, mi smo to i ostvarili”, istakao je Lalatović.

Trener „stare dame“ dodao je da se nada da će njegov tim uskoro biti kompletan, te obrazložio zbog čega je danas morao i da rotira na pojedinim pozicijama.

indeksonline.rs/Novosti online

Exit mobile version