JAGODINA – Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odbacio je danas optužbe potpredsednice Marinike Tepić o podvođenju žena u Jagodini, ističući da je reč o “najgnusnijim lažima koje je ikada čuo”.

“To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao, nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica”, naveo je Palma u pisanoj izjavi, nazivajući Tepić “glasnogovornicom Dragana Ðilasa”.

Kako kaže, jedino tačno što je rekla je to da će neko zbog svega morati u zatvor.

“A, to će biti Ðilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila”, rekao je Marković uz poruku Draganu Ðilas,da segrdno vara ako misli, kako je rekao, da će njenim lažima vređanjem i napadanjem svega e u Srbiji skreneti pažnju sa svojih sumnjivih poslova.

Dodao je i da tužilaštvo ne mora da “troši papir za pozive”, jer će sam sutra otići da kaže da je Tepić izrekla “užasne laži”.

“Ali će, isto tako, i Ðilasova glasnogovornica morati da dođe u tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj ”gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije”, dodao je Marković.

“Niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski”, navodi Marković.

On je odbacio i navode da je neko od nekoga strahuje u Jagodini i da se neki sele iz Jagodine.

“Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Jedino što ste rekli, a da je istina je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo”, rekao je Marković.

indeksonline.rs/Tanjug