ISTANBUL – Bura se podigla i u turskoj provinciji Mugla, prekoputa grčkog ostrva Rodos. Kako se može videti na snimku, na jednoj jahti su bila dva muškarca i 6 žena

Turska rivijera očigledno ima sve – more, sunce, ali i golišave modele. U većinski muslimanskoj zemlji to, naravno, nije naišlo na dobar prijem.

Posle plejboja ukrajinskog porekla, Vitalija Grečina, koji je u Dubaiju napravio dar-mar fotografišući grupu golih devojaka, bura se podigla i u turskoj provinciji Mugla, prekoputa grčkog ostrva Rodos. Kako se može videti na snimku, na jednoj jahti su bila dva muškarca i 6 žena.

Kako prenose mediji, u pitanju su Ukrajinke.

– Videti ovakav prizor tokom lokdauna, a pogotovo tokom Ramazana, prouzrokovalo je veliku ljutnju, rekao je jedan lokalni meštanin.

Žene je privela policija na ispitivanje, a jedna Ukrajinka se potom oglasila na društvenim mrežama.

– Video je neko snimio sa susedne jahte, a policija se umešala zbog reakcije javnosti. Kao što znate, u muslimanskim zemljama je bolje da se ne fotografišete goli. Ukoliko to radite, preporučljivo je da bude na nekoj diskretnijoj i skrivenijoj lokaciji, navela je.

Kako je navela, skinule su se ne znajući da ih neko snima izdaleka. Kada su dale izjave u policiji, puštene su.

Podsetimo, prošlog meseca je grupa devojaka poreklom iz zemalja bivšeg SSSR-a, uglavnom Ukrajinki, deportovana iz Ujedinjenih Arapskih Emirata kada su se na jednom balkonu slikale potpuno gole.

Kako je posle rekao sam Grečin, devojkama nije niko naložio da to učine, već su se same poskidale, a u pitanju su njegove prijateljice, kojima je platio “odmor u Dubaiju”.

indeksonline.rs/espreso.co.rs