BEOGRAD – Zbog radova u zoni petlje Sirig, u smeru ka Subotici do 5. juna za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Zatim će od 2. do 5. juna za saobraćaj biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom i voznom trakom.

Od sutra do 1. juna zbog radova na potezu petlja Mali Požarevac – petlja Umčari u smeru ka Nišu za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka sa delom izlivno – ulivne rampe, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom smera Beograd- Niš.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

U Prvomajskoj ulici u Pančevu od 30. maja do 4. juna obavljaće se radovi na pojačanom održavanju od raskrsnice sa ulicom Cara Lazara do raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina. U toku izvođenja radova u levoj kolovoznoj traci, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deocnii Paraćin-Zaječar do 4. juna od 8 do 18 časova planirani su radovi na održavanju osvetljenja u tunelu Grza, zbog kojih će se saobraćaj odvijati jednom trakom uz naizmenično propuštanje, uz moguće kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 do 30 minuta.

Na naplatnoj stanici Preljina vozila čekaju 30 minuta, dok na ostalim naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju 360 minuta, a na Kelebiji 300 minuta.

indeksonline.rs