BEOGRAD – Na autoputu E-75, petlja Kolari-petlja Vodanj, u smeru Niš-Beograd od danas do 12. maja u periodu od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na zameni habajućeg sloja asfalta.

Radovi će se izviditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci, saopštili su JP Putevi Srbije.

Paraćin-Zaječar (km 15+700) – od sutra do 17. maja od 8 do 18 časova radovi na održavanju osvetljenja u tunelu „Grza“. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz moguće kratkotrajne obustave od 15 do 30 minuta.

Na auto-putu E-75, petlja Jagodina-petlja Ćuprija, radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, do 6. jula. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka smera Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Auto-put E-70, petlja Šimanovci – petlja Pećinci, smer Beograd-Batrovci, danas u toku dana, radovi na održavanju horizontalne signalizacije središnje i desne ivične linije.

Radovi će se izvoditi u pokretu. Za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, nakon toga, izvodiće se radovi u zaustavnoj saobraćajnoj traci a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, most Beška – petlja Novi Sad Sever, do sutra od 7 do 17 časova radovi na košenju trave u razdelnom pojasu.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, po segmentima od po 5000 m.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07. 15 časova na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja.

indeksonline.rs