BEOGRAD – Na Obrenovačkom putu, u smeru ka Obrenovcu, od danas do 10. maja izvodiće se radovi na sanaciji klizišta „Duboko“ u perodu od 7-19 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Auto-put E-75, deonica Lasta-Ikarbus-Bubanj Potok, izvodiće se radovi na čišćenju saobraćajnih traka i to od 22 časa 8. maja do 5.00 časova, na deonici Ikarbus-Lasta, u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a 9. maja od 7 do 15 časova, na deonici Lasta-Bubanj Potok, u oba smera, radovi će se izvoditi u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-75, most Beška – petlja Novi Sad Sever, do 9. maja od 7 do 17 časova radovi na košenju trave u razdelnom pojasu.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, po segmentima od po 5000 m.

Auto-put E-75, petlja „Grdelica“ – petlja „Vladičin Han“, na deonici tunel „Predejane“ – tunel „Manajle“, do 1. juna radovi na održavanju.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje – Niš između službenih prolaza dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš – Vranje.

Na petlji „Predejane“ omogućeno je isključenje i uključenje na auto-put za smer ka Nišu.

Alternativni putni pravac je isključenje na petlji „Vladičin Han“ i kretanje do Predejana uz privremenu putokaznu signalizaciju, odnosno uključenje na auto-put preko petlje „Grdelica“.

Za saobraćaj u smeru ka Vranju petlja „Predejane“ je zatvorena za saobraćaj.

Trstenik – Osaonica – Popina, do 31. maja od 07 do 17 časova radovi na održavanju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavnja na graničnim prelazima za sve kategorije vozila.

indeksonline.rs