Naslovna srbija Beograd Tepić: U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica

Tepić: U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica

Tanjug

BEOGRAD – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (S SP)Marinika Tepić iznela je danas tvrdnje da MUP poseduje mobilni telefon jednog od najbližih saradnika predsednika Skupštine opštine Jagodine i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme u kome se navodno nalaze fotografije i snimci nagih maloletnih devojčica.

Tepić uz to tvrdi, da je reč o fotografijama i snimcima navodno ćerki Markovićevih najbližih saradnika koji su, kako je navela na konferenciji za novinare, na visokim funkcijama u Jagodini.

Potpredsednica S SP nije navela identitet tog Markovićevog saradnika, ali je rekla da joj je poznato pod kojim je okolnostima uhapšen u Jagodini 21.juna prošle godine i da mu je zaplenjen mobilni telefon koji se nalazi u organima MUP-a u Beogradu, uz pitanje da li je Tužilaštvu dostavljen mobilni telefon i ako nije ””zašto se to zataškava i ko koga štiti””.

Tepić je navela i da je pozvana da u petak da iskaz u Tužilaštvu u Kraljevu povodom optužbi koje je iznela protiv Markovića zbog navodnog podvođenja žena i devojčica u Jagodini, da nije obaveštena po kom osnovu jer je, kako kaže, već dala iskaz u Jagodini, ali navela da će se pozivu odazvati.

Novinarima je prenela i da je i da je u utorak u Beogradu iskaz dao jedan od svedoka koji je, kako kaže, izneo svoja saznanja o navodnom podvođenju u periodu od 2010. do 2015.godine.

Tepić je kazala i da je muškarac, čiji je svedočenje pod zaštićenim identitetom emitovano na pres konferenciji 19.aprila, podneo krivičnu prijavu protiv Markovića jer je otkrio njegov identitet i pozvala Tužilaštvo da reaguje po službenoj dužnosti i privede Markovića navodeći da je za to delo zaprećena zatvorska kazna.

indeksonline.rs

Exit mobile version