BEOGRAD – Bahata rijaliti učesnica Tamara Đurić parkirala je “ferari” na mestu za osobe s invaliditetom u Beogradu na vodi, objavila je video na Instagramu i nonšalantno odšetala u kafić na piće. I sve pristojne ljude iznervirala!

Ponašanje ove mlade žene izazvalo je bes građana na društvenim mrežama, ali i ekipa “Parking servisa”, koja “paukom” nije pokupila nepropisno parkirano vozilo.

A da stvari po ovu stanonvnicu Beograda budu još gore, sama je pokazala – svoje “zmijsko telo” je snimala i pokazivala onima kojima se to sviđa, a u pozadini se lepo vidi kako se bahato parkirala na mestu za invalide i bilo je baš briga!

Starleta, kako je nazivaju pojedini beogradski mediji, dokazala je da pravila u našoj prestonici ne važe za sve. Ona je parkirala skupoceni “ferari” na parking mestu za osobe sa invaliditetom, ali kada je “pauk” došao da ga pokupi, lagano došetala i pomerila se par metara na “ostrvo”, ostavljajući prisutne u čudu.

– Nije bilo mesta na parkingu, svratila sam samo na 10 minuta, pa sam zato stala tu. Konobar mi je javio, izašla sam i preparkirala automobil. Nije bilo prostora da ga pauk odnese, bila sam u njemu i preparkiravala sam. Oni su prošli, zatim se čovek vratio sa tabletom, slikao, pisali su mi kaznu. Posle nekoliko minuta sam i otišla – ovako se branila Tamara Đurić u izjavi za “Telegraf”.

Dotičnu su klinci su snimali sve vreme, jedan muškarac, verovatno konbar, govorio joj je gde da pomeri “ferari”, do prostora za pešake udaljenog dva-tri metra od mesta gde nije smela da se parkira, a službenici Parking servisa su sve to gledali i dozvolili!

A to što je i drugi put napravila prekršaj, to nema veze?!

indeksonline.rs/Direktno.rs