Naslovna Sport Futsal Gradonačelnik Biševac osudio nasilje na utakmici između ekipa FON-a i Novog Pazara

Gradonačelnik Biševac osudio nasilje na utakmici između ekipa FON-a i Novog Pazara

NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac osudio je nasilje na utakmici finala plej ofa u futsalu između ekipa FON-a i KMF Novog Pazara, gde je teške povrede zadobio Denis Bošnjak.

“Veoma sam iznenađen i potrešen slikama sa odlučujuće utakmice finala plej ofa u futsalu između ekipa FON-a i KMF Novog Pazara, gde lekar novopazarske ekipe Denis Bošnjak pretučen od strane neodgovornog gledaoca, koji je upao sa tribine na teren. Očigledan i veliki propust domaćina koji je dopustio da se utakmica igra pred punom halom gledalaca, suprotno epidemiološkim merama i sa očigledno malim brojem redara. Doktor Bošnjak je zadobio teške telesne povrede, što je nedopustivo! Osuđujem svaku vrstu nasilja, sa bilo čije strane” – poručio je Biševac.

Biševac je uputio čestike pobedniku uz osvrt na propuste u organizaciji meča i nadu u adekvatnu reakciju nadležnih organa.

“Organizacioni propusti na mečevima visokog rizika, poput ovog, zahtevaju odlučnu reakciju nadležnih organa. Očekujem da se počinilac pronađe i kazni kao i loša organizacija događaja. Ovakve scene ne smeju se dešavati nikom i negde. Čestitke ekipi FON-a na osvojenoj tituli a još veće čestitke ekipi KMF Novi Pazar na borbenosti, hrabrosti i istrajnosti, jer su godinama u vrhu futsala u Srbiji. Doktoru Bošnjaku želim brz oporavak i da se brzo vrati svom poslu” – zaključio je Biševac.

indeksonline.rs

Exit mobile version