BEOGRAD – Na društvenim mrežema osvanuo je zastrašujući snimak sa Ade Ciganlije, na kome se vidi kako muškarac juri ženu, fizički joj preti, a onda je krvnički udara nogom u glavu.

Potresni video je uznemirujući, a naročito je porazno to što niko, sem jednom muškarca ne pokušava da pomogne devojci, koju juri pomahnitali napadač. Jedan čovek pokušava da zaustavi čoveka sa dugačkom kosom, ali on je sa strane zamahnuo nogom i udario devojku u glavu, posle čeka ona pada na zemlju. Zasad se ne zna da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila pretučena devojka, kao ni motivi ovog potresnog napada.

“Prestani Nikola… Skloni se od mene, pusti me na miru, idiote jedan!”, vikala je, našta joj je on odgovorio: “Šta praviš budalu od mene”… Usledio je stravičan udarac u glavu.

Na profilu grupe Dnevna doza Beograda, uz ovaj strašan video objavljen je i komentar:

– Nadležni kao i spasioci da rade svoj posao, a mi svi da budemo bolji ljudi! Na ovoj planeti smo da uradimo nešto lepo. Molim vas da kada prisustvujete ovakvoj situaciji ne ponašate se kao ljudi sa snimka, već zovete nadležne i priđete, pomognete. Ovo ne priliči ljudskom rodu i ako ćutimo ili okrećemo glavu jednaki smo ovom i njemu sličnima.

VIDEO POGLEDAJTE NA PORTALU KURIRA

Prethodni tekstRASIM LJAJIĆ U SARAJEVU TRAŽIO IGRAČE ZA SVOJ NOVI PAZAR, A ONDA JE SHVATIO: “Stvarno nisam verovao da danas postoje igrači takvog razmišljanja…”
Sledeći tekstMuškarac iz Bristola čak 43 puta testiran pozitivno na koronavirus