NOVI PAZAR – U cilju povećanja bezbednosti svih svih građana Novog Pazara, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u tom gradu, i danas sprovode pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju.

Policijski službenici tim povodom postavili su privremeni kontrolni punkt u ulici Veljka Vlahovića u blizini novopazarske Opšte bolnice, kako bi svi učesnici u saobraćaju bili legitimisani i pregledani, saznaje indeksonline.rs

Kontrola će biti usmerena na otkrivanje prekršaja u saobraćaju poput upravljanja vozila pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i adekvatno sankcionisanje onih kod kojih bude pronađeno hladno ili vatreno oružje.

Prema našim saznanjima, na više lokacija u centru, kao i na izlazima i ulazima u Novi Pazar, postavljene su kombinovane patrole policije.

Pored punkta kod Opšte bolnice, patrole policije su raspoređene u centralnim gradskim ulicama poput AVNOJ-a, Rifata Burdževića, Stefana Nemanje…

Policijski punktovi nisu uznemirili građane Novog Pazara, koji su za naš portal potvrdili da se uz pojačano prisustvo policije osećaju sigurnije.

indeksonline.rs