NOVI PAZAR – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić obratio se rukovodiocima školskih uprava, prosvetnim savetnicima, informatičarima i referentima u školskim upravama, predsednicima i članovima okružnih upisnih komisija, direktorima škola i članovima školskih komisija za završni ispit, supervizorima završnog ispita, dežurnim nastavnicima na završnom ispitu, savetnicima-spoljnim saradnicima koji su pratili završni ispit, nastavnicima koji su pregledali testove, koordinatorima i angažovanim licima u skening centrima i nenastavnom osoblju u školama.

“Jedno veliko BRAVO za sve vas! Zaista sam ponosan kako ste profesionalno i posvećeno pristupili procesu završnog ispita i odradili bez većih propusta, a da ne pominjem važnost da ove godine, prvi put posle dugo vremena, nismo imali veće zloupotrebe i curenja informacija. Uspeli smo zajedničkim snagama i s istim ciljem da obezbedimo svima koji su polagali fer i jednake uslove, bezbednost i potrebnu podršku!” – poručio je Ružić.

Ružić je još jednom uz zahvalnost prosvetnim radnicima poželeo dobro zdravlje i čestitao zaslužen odmor.

“Voleo bih da, bez obzira na ogroman uspeh, i iz ovogodišnjih završnih ispita neke lekcije naučimo, tako da budite slobodni da ovo iskustvo pretvorite i u sugestije koje možemo zajedno da razmotrimo i sledeće godine budemo još bolji! Još jednom vam se svima zahvaljujem i želim vam lično zdravlje i zaslužen odmor” – zaključio je Ružić.

indeksonline.rs