NOVI SAD – Kasno sinoć pronađeno je beživotno telo nog 42-ogodišnjaka u lokalu u Ulici Mileve Marić u novosadskom Novom naselju, potvrdio je za Tanjug portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Zoran Krulj.

On je rekao da su sinoć nešto posle 22 časa, a na poziv policije, dežurni lekari novosadske hitne pomoći izašli na teren, ali su mogli samo da konstatuju smrt muškarca, a prema prvim pretpostavkama, njegovo beživotno telo nalazilo se u tom lokalu nekoliko dana.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj 42-ogodišnjak izboden je nožem, a sumnja se da ga je ubio brat od tetke, i to još 3. juna, iz za sada nepoznatih razloga.

Kako izveštavaju lokalni mediji, ubica se posle počinjenog zločina nad rođakom uputio svojim automobilom ka vikend naselju Kamenjar, koje se nalazi kraj Dunava u Novom Sadu, i tamo je pre tri dana oduzeo sebi život prerazavši vene.

Na samom mestu gde je pronađen leš i dalje se nalazi policija, koja obezbeđuje prosotor oko mesta zločina, a iz neformalnog razgovora s komšijama može se čuti da su i žrtva i njegov rođak kojeg mediji označavaju kao osumnjičenog, često navraćali u lokal gde je počinjeno ubistvo.

indeksonline.rs