PRIBOJ – Mladi Adin iz Priboja koji se bori najtežim stadiumom Burkitovog limfoma dobio je prvu bitku za život i nakon uspešne terapije nestali su svi aktvivni tumori sa kojima se borio.

Šestogodišnji Adin će u naredne dve godine voditi veliku borbu da se tumori ne vrate, ispričali su nam njegovi roditelji.

“Dragi prijatelji, juče smo imali veliki razgovor sa doktorima. Dobra vest je da Adin više nema aktivnih tumora. Naredne dve godine će imati konstantne kontrole i ako se u te dve godine tumor ne vrati, smatraće se potpuno izlecenim. Sada možemo da kažemo POBEDIO JE. Zbog metastaza koje je imao na nervima još uvek nema mogućnost hodanja, ali doktori veruju, uz dobre neurorehabilitacije i fizioterapije, da će i to doći veoma brzo” – rekla nam je Adinova majka Emina.

Još 20.000 evra je potrebno Adinovoj porodici kako bi u potpunosti izmirili troškove adinovog boravka u bolnici.

“Nažalost, bolnički racun je premašio naša očekivanja i naše mogućnosti u ovom trenutku, zato moram da vas zamolim za pomoć. Do sada smo bolnici uplatili nepunih 140.000 evra. Nedostaje nam još 20.000 evra kako bi potpuno izmirili troškove Adinovog boravka ovde, a potom sleduju rehabilitacije za koje još uvek ne znamo cenu” – dodala je Emina.

Porodica Hamzić zamolila je sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu i novac iz inostranstva uplate na namenski račun na ime:

EDINA SABANOVIC
SPARKASSE AN DER LIPPE
DE 22441523700104125141
BIC WELADED1 LUN

ili u Srbiji na dinarski racun u Euro banci:

250416001023150044
na ime EMINA HAMZIC

“Hvala porodici i prijateljima koji su nam do sada pomagali na svaki mogući način. ADINOVA POBEDA JE I VAŠA” – poručila je Emina.

indeksonline.rs