NOVI PAZAR – Doktor iz Novog Pazara Denis B., tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu “Miloš Veliki” jutros oko 8:30 h. Pored doktora, u automobilu se nalazila njegova supruga i troje dece.

Prema još nepotvrđenim informacijama, supruga i deca nastradalog doktora su zbrinuti u valjevskoj bolnici, i trenutno su van životne opasnosti.

Do nesreće je došlo u blizini mesta Lajkovac, kada je vozilo marke “Audi Q5” kojim je upravljao Denis B., pod još nerazjašnjenim okolnostima, izletelo sa autoputa i upalo u kanal. Usled velike brzine, vozilo se prevrnulo nekoliko puta, nakon čega se zaustavilo.

Iz smrskanog automobila odmah su izvučeni doktor Denis i njegovo troje dece, koji su vozilom hitne pomoći transportovani u valjevsku bolnicu. Na žalost, doktor je preminuo usled teških povreda zadobijenih u nesreći, dok su deca zbrinuta na odeljenju hirurgije i van životne opasnosti.

Ekipa vatrogasno-spasilačke jedinice borila se skoro dva sata da iz smrskanog automobila izvuče suprugu nastradalog doktora koja je oko 10 sati primljena u valjevsku bolnicu sa teškim povredama.

Kako nezvanično saznajemo, Denisova supruga F.B. je takođe van životne opasnosti.

indeksonline.rs