BEOGRAD – Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je danas da je “svima jasno da je notorna laž” svedočenje vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka, u kome je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove saradnike, medju kojima je pomenut i Glišić, da su od njega tražili više usluga.

“Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli dokaze”, rekao je Glišić, a preneo B92.

Prema njegovim rečima, da on nije predsednik Izvršnog odbora stranke i blizak saradnik predsednika, sigurno ne bi bio pomenut.

Šef kriminalne grupe osumnjičene za više brutalnih likvidacija Veljko Belivuk na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, ali je naveo da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga, medju kojima je pomenut i Glišić, objavio je danas portal “KRIK”.

indeksonline.rs/Beta