BEOGRAD – Na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju sedam sati, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:00, na prelazima Kelebija i Batrovci, teretna motorna vozila čekaju dva sata, a na Horgošu 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu E-75, petlja Pojate-petlja Ražanj (km 376+170 do km 378+180), do 16. jula traju radovi na rekonstrukciji mosta preko Jovanovačke reke. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Jagodina-petlja Chuprija do 6. jula odvijaju se radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na putu Rakovac – Neštin, traju radovi na putnom objektu (propustu). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na putu Vršac – Straža, radovi na sanaciji pločastog propusta. U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Planirani rok završetka radova je 31. jula.

Na putu Slovac-Lajkovac, od 28. juna traju radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

indeksonline.rs