NOVI PAZAR – “Hvala vam na svemu što ste darovali brojim generacijama učenika, od kojih su i danas neki na odgovornim pozicijama. Obrazovali ste društvo, vaša profesija je stvaralac i najvažniji stub svih ostalih profesija. Posebno vam se, u svoje ime i u ime svih građana zahvaljujem, jer birati prosvetu ne znači samo izabrati profesiju, već i način života. Poklonili ste svoje godine, znanje i trud mladima, za dobrobit i budućnost grada i cele zemlje”, kazao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, na prijemu organizovanom u čast nove generacije penzionisanih prosvetnih radnika.

U ime svojih kolega, prosvetara, prisutnima se obratila profesorka Ekonomsko – trgovinske škole, Binasa Škrijelj. U emotivnom govoru, poželela je nastavnicima i profesorima da uživaju u penziji.

“Drage kolege, neka nam je dugovečna i srećna penzija. Želim svima da u posebnom životnom dobu uživate. Zahvaljujem se gradonačeniku i Gradskog upravi što su nas se setili u ovom, po nas posebnom trenutku. Zaista sam najprijatnije iznenađena” ovim divnim gestom, rekla je profesorka Škrijelj.

Za penzionisane prosvetne radnike novopzskih osnovnih i srednjih škola Grad je obezbedio prigodne poklone.

indeksonline.rs

Prethodni tekstOtvorene prostorije Škole Kur’ana i Reude u Hadži Mehovoj džamiji
Sledeći tekstREKORDNA ZAPLENA NARKOTIKA U NOVOM PAZARU! “Pala” droga vredna preko 15 miliona dinara