BEOGRAD – Prodaja ulaznica za Si dens (Sea Dance) festival koji će biti održan od 27. do 29. avgusta u Budvi, počinje sutra.

Cena karata od sutra je 2.990 dinara, uz 50 odsto popusta, a mogu se kupiti posredstvom Gigstiks (Gigatix) prodajne mreže.

Sedmo izdanje četvorodnevnog festivala će biti održano na ;plaži Buljarica u Budvi, saopštili su danas organizatori.

Nastupiće vodeća medjunarodna i regionalna imena elektronske i trep/hip hop scene – Boris Brejča (Brejcha), Maseo Pleks (Maceo Plex), Tejl ov as (Tale of us), Senida, Vojko V, Hu si (Who See) i drugi.

U pripremi je još jedan specijalni dan iznenadjenja, čiji program će uskoro biti objavljen, navodi se u saopštenju.

Na festival će moći da udju svi koji su potpuno vakcinisani protiv korona virusa minimum dve nedelje pre festivala, oni koji imaju dokumentaciju da su preležali virus ili poseduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sata, odnosno brzog antigenskog testa – BAT, ne starijeg od 48 sati.

“Si dens sa svojom divnom lokacijom, predivnom, tirkiznom uvalom plaže Buljarica spada medju najlepše dogadjaje naše festivalske porodice. Spremili smo jak lajn ap (line up), dostojan statusa festivala. Neki od naših hedlajnera po prvi put dolaze u Crnu Goru, a posebno se radujemo što ćemo Si densom dati jak vetar u ledja pokretanju festivalske scene celog našeg regiona. Nakon Egzita jedva čekamo da budemo ponovo ujedinjeni s publikom iz celog sveta, da se družimo, slavimo život i slobodu”, izjavio je osnivač i direktor Egzita i Si dens festivala Dušan Kovačević.

Crnogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović je rekao da će ovaj dogadjaj imati pozitivan efekat na ukupan turistički promet u Crnoj Gori.

indeksonline.rs/Beta