TUTIN – Naizgled bezazlena svađa u kafani ispod tribine stadiona FK Tutin, prerasla je prvo u tuču, a onda i u tragediju u kojoj je život izgubio E. T. (40).

Kako se saznaje nastradali E. T. je sa svojim društvom sedeo u kafani smeštenoj ispod tribine stadiona FK Tutin i u jednom trenutku došlo je do prepirke sa gostima koji su sedeli za susednim stolom.

Pošto je svađa pretila da preraste u nešto opasnije, vlasnik kafane je zamolio obe strane da se uzdrže i mirno popiju svoje piće. Njegova molba je poštovana samo neko vreme, već posle 15 minuta opet došlo do još žešće svađe.

Vlasniku kafane nije preostalo ništa drugo nego da goste koji nisu imali meru zamoli da napuste objekat. Nastradali E. T. je krenuo sa svojim društvom da izađe iz kafane, dok je vlasnik pošao za njima kako bi zaključao vrata.

Tada je, navodno došlo do prepirke i vlasnik je udario E. T. koji je u padu, jače udario glavom u beton. Tu ga je zatekla i ekipa Hitne pomoći koja ga je u besvesnom stanju prevezla do tutinske bolnice. Na žalost uprkos naporima Hitne pomoći i lekara E. T. je podlegao teškoj povredi glave.

Uhapšen vlasnik kafane, određeno mu zadržavanje do 48 sati

Vlasnik kafane je otišao kući gde je sačekao policijsku patrolu koja ga je uhapsila.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden višem tužilaštvu u Novom Pazaru. Na teret mu se stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

Inače, E. T. je bio oženjen i otac troje dece.

indeksonline.rs/Kurir.rs/informer.rs