Lovefest – Drugi festivalski dan počeo je vrelo već od 15h kada su na VODAVODA H2O bini nastupili Joseph Capriati i Seth Troxler. Njih dvojica napravili su set za pamćenje, a uz njih nastupale su i legende domaće scene Marko Milosavljević i Dejan Milićević.

Publika dočekala čuveno Coke Fire jutro uz Loco Dice-a


Druge festivalske noću na Coke Fire bini nastupili su Seth Troxler, Loco Dice, a na bis je došao i Joseph Capriati, koji je drugu noć zaredom oduševio publiku. Na Ultra Energy Stage publika je osvanula uz muziku koju su puštali Jamie Tiller, Tornado Wallace, DJ Fett Burger i Telephones.

Zoi, Fox i Surreal napravili pometnju među fanovima

Najenergičnija bina, Jameson Live Stage sinoć je svoj program otvorila nastupom mlade umetnice Zoi, koja je svoje hitove pevala uglas sa hiljadama fanova. Fox i Surreal napravili su spektakl za pamćenje, a uz njih su nastupili Kene Beri, Zicer Inc, Elon i Brzo Trči Ljanmi.

Gorki list 99 Stage najpopularnija najmanja bina na svetu

Ako je Fire bina najveća u regionu, Gorki list 99 Stage je najmanji na svetu, jer prima samo 99 ljudi u isto vreme. Ova bina bila je konstantno prepuna ljudi, a na njoj već godinama unazad nastupaju mlade nade i popularni mladi domaći izvođači.

Apollonia, Jamie Jones, Artan Lili i Buč Kesidi zvezde poslednje festivalske večeri

Poslednjeg festivalskog dana na VODAVODA H2O bini nastupiće domaći izvođači Vietmens i Kristijan Molnar. Na Coke Fire Stage stižu William Djoko, Apollonia i Jamie Jones, dok će Ulstra Energy Stage biti domaćin za izvođaće među kojima su Alton Miller, Patrice Scott, Lakuti i Tama Sumo. Četrnaesto izdanje Jelen Lovefesta zatvoriće američki di-džej Timmy Regisford, koji na sceni traje već više od tri decenije.

Na Jameson Live Stage dolaze Stereo Banana, Kolja, Artan Lili i Buč Kesidi, a na Gorki list 99 Stage Cristina Lazic, Natasha, Runy, Shimammo, DJ Lale i Cvtkvc.

Ko može da poseti festival?


Podsećamo da na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.

indeksonline.rs