NOVI PAZAR – Na šetalištu kod Sebilja sinoć je u okviru prvog Artmarket festivala, u organizaciji Galerije MMC Novi Pazar, organizovana prodajna izložba slika novopazarskih i slikara iz okolnih gradova. Lepo veče, pored šetnje gradom, sugrađani su iskoristili i da posete izložbu a bilo je dosta zainteresovanih potencijalnih kupaca.

Ukupno 15 umetničkih dela slikara iz našeg ali i okolnih gradova, krasilo je sinoć šetalište kod Sebilja. Izložba, koja je bila prodajnog tipa, bila je veoma posećena pa su zastali da pogledaju kako mlađi tako i stariji sugrađani.

Neki od autora umetničkih dela sinoć su bili na izložbi kako bi više informacija mogli da daju potencijalnim kupcima a interesenata je bilo puno. Inače, zbog čitave situacije sa koronavirusom, a zbog čega su umetnici zaista bili u nezavidnom položaju kada su finansije u pitanju, ovo je bila i dobra prilika da zarade.

Umetnička dela koja nisu prodata sinoć biće izložena u Galeriji MMC, tako da svi oni koji nisu bili u prilici da sinoć pogledaju sliek i nisu pazarili to mogu učiniti do 9.septembra do kada će ova izložba trajati.

Prethodni tekstGužve na Merdaru, čeka se do šest sati
Sledeći tekstDodik nije dao helikoptere za gašenje požara?! Načelnik Jablanice podnio krivičnu prijavu protiv Dodika