Naslovna EXTRA ”Stari grad” već narednog vikenda u Novom Pazaru

”Stari grad” već narednog vikenda u Novom Pazaru

NOVI PAZAR – Muzički šoping festival ’’Stari grad’’ biće održan u Novom Pazaru 28. i 29. avgusta. Tokom dve festivalske večeri biće održana tri koncerta.

U subotu, 28. avgusta nastupiće jedna od najboljih ženskih vokala Aleksandra Radović, koja je već nastupala na ovom festivalu, koji se održava već punih 17 godina.

Tokom druge večeri uživaće ljubitelji rok zvuka, kada će nastupiti Isak Šabanović, a zatim i bend Rock ko fol čiji nastupi su posebna atrakcija s obzirom da izvode kompozicije svih žanrova u rok maniru.

Broj festivalskih dana skraćen je zbog aktuelne situacije sa koronom, izostaće i takmičarski deo, ali će ljubitelji festivalske muzike uživati s obzirom da su ovogodišnji učesnici birani po želji Novopazaraca i brojnih posetilaca.

’’Stari grad’’ već nekoliko godina unazad ima i šoping segment, pa će posetioci u ovdašnjim trgovina, prvenstveno buticima, moći da pazare robu po sniženim cenama.

Organizator festival i ove godine je Mass Entertainment Group, suorganizator je Kulturni centar, a pokrovitelji su Grad Novi Pazar i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

indeksonline.rs

Exit mobile version