SJENICA/NOVI PAZAR – Policijski službenici Interventne jedinice i inspektori kriminalističke policije iz Novog Pazara u saradnji sa agentima Bezbednosno informativne agencije i Višim javnim tužilaštvom iz tog grada, pokrinuli su rano jutros veliku akciju na teritoriji opštine Sjenica s ciljem suzbijanja opšteg kriminaliteta.

Kako nezvanično saznaje indeksonline.rs, izvršeni su pretresi na preko deset lokacija, a policija traga za oružjem i narkoticima, kao i licima koja su povezana sa nedavnim ubistvom Edina Hamidovića u centru Sjenice.

Izvršen je pretres kuća i poslovnih objekata rodbine i prijatelja osumnjičenog E.L. (27), za kojim je novopazarska policija raspisala međunarodnu poternicu zbog sumnje da je teško ranio Hamidovića, koji je od posledica ranjavanja preminuo u kragujevačkoj bolnici.

Nedavno je, zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom E.L. da ilegalno pređe granicu sa Crnom Gorom i napusti Srbiju, uhapšen R.Đ. (36) iz Sjenice.

Kako saznajemo, u akciji koja još uvek traje, policija je u jednoj od kuća pronašla vatreno oružje sa većom količinom municije, kao i falsifikovana dokumenta.

indeksonline.rs