BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je spreman tokom saslušanja o Belivukovoj grupi bude tokom saslušanja sve vrene priključen na poligraf.

“Spreman sam da to saslušanje izvedem tako što ću biti prikopčan na poligraf, gde sam već jednom bio i da se vidi da li sam i jednu reč slagao ili ne o svakom od navoda. Siguran sam da je na to spreman i Vulin”, istakao je Vučić.

Predsednik je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da li je podnošenja prijava protiv njega i Vulina dobar način da odgovori na otpužbe članova kriminalnog klana i tajkunskih političara.

Kaže da kada se postavlja pitanje pitanje kako su oni sebe doveli u tu situaciju, kaže da je to zato što imaju političke protivnike koji imaju mnogo para, a veoma malo morala i dug staž na vlasti i nemaju nikakve rezultate osim ličnog bogaćenja.

Vučić ističe da ti politički protivnici sada sa medijskim partnerima pokušavjau da izvrše pritisak na ljude koji su odgovorni i pošteni i nemaju tajne račune u zemlji i inostranstvu.

I onda samo jedna laž sustiže drugu, kazao je Vučić.

Smatra da je da je podnošenje krivičnih prijava protiv samih sebe dobar način da kažu sve što imaju, kao što je bilo u slučaju Jovanjica, i pokažu koliki su lažovi svi koji tvrde da su on i Vulin imali bilo kakve veze sa grupom Belivuka.

indeksonline.rs/Tanjug