NOVI PAZAR – Generalni sekretar novopazarskog Sportskog saveza Nermin Zećirović rekao je da je prezadovoljan prezentacijom tog saveza na 10. Međunarodnom sajmu sporta u Beogradu.

“Mnogi sportisti i gosti posetili su naš štand, gde smo predstavili Novi Pazar i uspehe naših sportista. Takođe, uspešno smo prezentovali projekat Sportskog saveza Srbije (SSS), koji realizujemo pod sloganom ‘Budi zdrava, vežbaj sa nama’. Ljudi iz SSS imali su samo reči hvale za ‘spartanke’ i njihovu instruktorku Sanju Premović”, rekao je Zećirović.

On je naveo da su predstavnici novopazarske delegacije razgovarali sa čelnicima mnogih granskih i teritorijalnih saveza i da su dogovorene nove akcije i projekti.

“To će da pomogne proces omasovljenja sporta u našem gradu, počev od najmlađih predskolaca pa do najstarijih. Uskoro ćemo ugostiti rukovodioce Rukometnog saveza Srbije, Golf asocijacije Srbije, Streljačkog saveza Srbije i mnoge druge, a sve u cilju unapređenja i razvoja sporta u našem gradu”, najavio je Zećirović.

Ovogodisnji Međunarodni sajam sporta održan je na Adi Ciganliji pod sloganom “Budi i ti šampion”.

M. Minić