BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav objavio je fotografiju svog susreta sa filmskim producentom Ramom Bergmanom.

“Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma “Knives Out” i tim povodom sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i poslednjeg filma iz serijala StarWars. Ram je promovisao Srbiju kao filmsku destinaciju pre 15 godina svojim projektom “Brothers Bloom”.

Američki film “Knifes Out”, reditelja Rajana Džonsona, sniman je većim delom u Beogradu i naši gosti su tih nedelja bili neki od najpoznatijih svetskih glumaca, kao Daniel Krejg, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Houk…,” napisao je uz fotografiju predsednik Vučić.

On je dodao da je Netflix dve sezone “Knives Out” kupio za 469 miliona dolara, što znači da je ovo najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra.

“Sa Ramom Bergmanom razgovarao sam o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za strane produkcije, a Ram mi je obećao da će uskoro da dovede još jednu veliku filmsku ekipu”, dodao je Vučić na Instagramu.

indeksonline.rs/Tanjug