NOVI PAZAR – U Beogradu je održan radni sastanak na kome je bilo reči o izgradnji letnje pozornice, izgradnji parternog uredjenja sa česmom i rekonstrukcijom stepeništa u gradskom parku, kao i kompletnom uređenju prostora na mestu gde je nekada bio javni toalet.

Ovom prilikom potpisan je Ugovor za izradu projektno – tehničke dokumentacije i pribavljanje uslova i dozvola za izvođenje radova na prostoru Severne tabije sa kulom Džephanom u gradskom parku.

Radnom sastanku prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj, gradski urbanista Suat Ljajić, direktor Turističke organizacije Novi Pazar Dejan Belojica, član kabineta gradskog urbaniste Aladin Zećirović i direktorka Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograd Dubravka Đukanović sa saradnicom Jovanom Šunjevarić.

Takođe, dogovoreno je da naredni sastanak bude u Novom Pazaru. Tema sastanka biće novi projekti koji će biti realizovani u narednom periodu.

indeksonline.rs