BEOGRAD – U većem delu Srbije danas prepodne umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo na krajnjem jugozapadu oblačno, ponegde s kišom.

Posle podne i uvece jače naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u planinskim predelima i jak, južnih smerova, krajem dana i tokom noći u skretanju na zapadni i u slabljenju.

Najniža temperatura od 4 do 11, a najviša u većini krajeva od 14 do 19, u Timockoj Krajini oko 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu prepodne umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Posle podne i uvece jače naoblačenje s kišom. Vetar slab i umeren, jugoistocni, tokom noći u skretanju na zapadni. Najniža temperatura oko 11, a najvisa oko stepeni.

U ponedeljak hladnije, umereno do potpuno oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima s kišom, na planinama sa snegom koji se krajem dana i tokom noći očekuje ponegde i u nižim predelima.

U utorak još hladnije, uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimicno razvedravanje.

U sredu toplije i u većem delu suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku još ujutro i pre podne mestimično mešovite padavine – kiša i sneg).

Od četvrtka, 2. decembra, pa do 5. decembra oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda, uz novi pad temperature, ponegde očekuje i u nižim predelima.

indeksonline.rs/Tanjug