Naslovna srbija Beograd Ministar Vulin: Biće još hapšenja pedofila u akciji Armagedon

Ministar Vulin: Biće još hapšenja pedofila u akciji Armagedon

Foto:MUP

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je da će u narednih nekoliko nedelja u nastavku akcije “Armagedon” biti još hapšenja i da “ni jedan pedofil u Srbiji neće ostati na slobodi”.

“Svi do jednog koje smo prepoznali kao pedofile biće uhapšeni bez ijednog jedinog izuzetka. U MUP-u postoji spisak za nas dokumentovanih pedofila i uopšte nemojte da sumnjate da će se ‘Armagedon’nastaviti”, izjavio je Vulin gostujući na televiziji B92.

Kako je saopštilo ministarstvo, on je dodao da MUP registruje pedofile kroz rad na društvenim mrežama i kroz kontrolu dark neta.

“Nije nam bitna ni vera, ni nacija, ni odakle su, ni društveni status, ni pol, nijedan ostati neće makar mi to bilo jedino što sam uradio kao ministar unutrašnjih poslova, a nije”, rekao je ministar Vulin.

Pohvalio je rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, a istakao da nije zadovoljan što nije usvojen zakon o policiji, i da “to smatra svojim ličnim porazom”.

“Mi smo za ovih godinu dana razbili 21 organizovanu kriminalnu grupu, od toga jednu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Zaplenjena je za sad rekordna količina droge, smatram da treba zapleniti više kokaina, ali biće i toga. Što se tiče borbe protiv privrednog kriminala nikad nismo imali bolje rezultate. Vidite da nema zaštićenih, uhapšen je i član predsedništva SNS-a”, naglasio je ministar policije.

indeksonline.rs/Beta

Exit mobile version