NOVI PAZAR – Bokseri Novog Pazara Imran Mašović, Hamza Muratović i Pavle Bešević osvojili su zlatne medalje na dvodnevnom turniru “Nevidljivi heroji” u Novom Sadu.

Kod omladinaca lakših od 75 kilograma, Mašović je u polufinalu sa 3:0 savladao Adama Krstovića iz lazarevačkog Grejtesta, da bi mu potom borac Spartaka iz Subotice Marko Pižurica predao finale bez borbe.

Junior Muratović je u kategoriji do 57 kilograma u finalu dobio Slovenca Aljaža Fajsa prekidom u drugoj rundi, dok je Bešević kod kadeta čija težina ne prelazi 60 kilograma u meču za zlato pobedio Lana Lašića iz Maribora odlukom sudija 3:0.

Omladinac Novog Pazara Ahmed Mavrić je kao i na nedavnom Evropskom prvenstvu u Budvi u kategoriji do 80 kilograma poražen od Grka Mihaila Camalidisa sa 0:3.

Kadet Novog Pazara Admir Kamešničanin je u kategoriji do 48 kilograma u polufinalu savladao Filipa Cvetkovića iz Grejtesta sa 3:0, dok je u finalu istim rezultatom izgubio od Kipranina Spirosa Veliosa.

Novi Pazar je u kadetskoj kategoriji do 48 kilograma predstavljao i Ziko Mašović, koji je najpre poražen od Veliosa sa 0:3, a potom u “utešnom finalu” i od Cvetkovića odlukom sudija 1:2.

M. Minić