BEOGRAD – Ovo su poslednji izbori na kojima vas vodim, poručio je danas predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić okupljenim pristalicama te stranke ispred Arene pred početak svečane akademiju povodom 13 godina od osnivanja SNS.

“Mnogo vas volim, ovo su poslednji izbori na kojima vas vodim. Ali ćemo zajedno ćemo ići do pobede i da osigruamo buducnost za našu decu, koja su najvažnija, kao i naša Srbija”, rekao je Vučić.

Poručio je da će u narednim mesecima obići svako mesto u Srbiji.

Vučić je istakao da nemaju prava da dozvole nikome da uništi naš uzemlju.

“Nemamo pravo da damo nikome da nam uništi ono što smo radili u prethodnih devet godina. I danas nemamo čega da se stidimo, mi smo unutra uspeli da dovezemo jednu mašinu – Radišu, tako smo je nazvali, sa kojom smo spajali Kaldovo sa Milanovcm i Novi Pazar sa Tutinom, autoput do Čačka, gradili pruge do Novog Sada… Zato je pred vama budućnost – pred običnim i poštenim ljudima koji vole Srbiju”, naglasio je Vučić.

Dodao je da mu je prepuno srce kada vidi toliko ljudi ispred Arene i poručio:

“Moramo da radimo, borimo se još jače i snaznije nego ikada, jer mnogo toga će da rade da unište Srbiju, ali mi našom snagom i energijom, borbom, posvećenošću i radom moramo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada i snažnije nego bilo kada do sada”, naveo je Vučić.

indeksonline.rs/Tanjug