NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas da njegova ekipa protiv Voždovca mora da odigra bez kalkulacija i u skladu sa potrebama, kao i da veruje da će u teškom meču to da donese željeni rezultat.

“Siguran sam da ćemo borbenošću, zalaganjem, htenjem i trčanjem da budemo na visokom nivou, a to bi trebalo da nam se vrati kroz rezultat. Očekujem da navijači, koji su hvalili našu igru, sada dođu u velikom broju i podrže nas. Potrebni su mojim momcima. Oni non-stop igraju pod pritiskom, iako se ja trudim da ga sklonim”, rekao je Radojičić.

Voždovac ima jednog od najboljih strelaca lige Nikolu Vujnovića, ali Radojičić je ocenio da to nije jedini igrač iz protivničkog tima koji zaslužuje pažnju.

“Ekipa Voždovca zaslužila je da na nekim utakmicama rezultatski bolje prođe. Ne samo Vujnović, svi su odlični. Uključujem tu i klupu za rezerve. Znam, ipak, šta imamo, a dokazali smo da protiv svih možemo da igramo. Očekujem da budemo bolji rival”, naveo je Radojičić.

Posle jednomesečne pauze zbog povrede, u tim Pazara na poslednjoj utakmici s Partizanom u Beogradu vratio se kapiten Mirza Delimeđac.

“Predstoji nam teška utakmica. Svesni smo da nam ‘gori pod nogama. Kao kapiten, verujem u momke i u pozitivan rezultat. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju i da pobedimo zajedno”, rekao je Delimeđac.

Pazarci će igrati bez povređenih Danka Kiković i Miloša Kalezića, a potpuno spremi za predstojeći meč nisu ni Almir Aganspahić, Bojan Čečarić, Nemanja Kojčić i Dejan Parađina, koji su u prethodnom periodu trenirali smanjenim kapacitetom.

Uoči, 20. kola Super lige Srbije, Voždovac je sedmi na superligaškoj tabeli sa 25 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu sa 10 bodova.

Novi Pazar i Voždovac igraju u nedelju od 14 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić