Naslovna Sport Fudbal Radojičić: Volim Vojvodinu, ali razmišljam samo o pobedi Novog Pazara

Radojičić: Volim Vojvodinu, ali razmišljam samo o pobedi Novog Pazara

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas da se igrački afirmisao, da živi u Novom Sadu i da je trenirao Vojvodinu, ali da uoči duela dva kluba u 21. kolu Super lige Srbije kao profesionalac razmišlja samo o pobedi njegovog sadašnjeg tima.

“Volim i poštujem Vojvodinu, ali od mog desetkovanog tima očekujem fajtersku igru do maksimuma, koju na prethodnim mečevima nisu adekvatno ispratili rezultati. Možemo puno da dobijemo i da na zimsku pauzu odemo raspoloženiji. Verujem mnogo mojim momcima jer imamo sjajan odnos. Učinićemo sve da pobedimo”, rekao je Radojičić.

Iako je izgubila četiri od poslednjih pet utakmica u prvenstvu, Vojvodina je četvrta na tabeli sa 29 bodova, dok je Novi Pazar na 15. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

“Iako se neki u poslednje vreme trude da je omalovaže, Vojvodina ima super kvalitet i na svojoj poziciji po meni najboljeg igrača u ligi Nemanju Čovića, kojeg mogu i da prisvojim. Tu su i Miljan Vukadinović, Dejan Zukić, Veljko Simić i Momčilo Mrkaić kao udarne igre. Ipak, imamo i mi udarne igle, ali čekamo da na pravi način prorade”, naveo je Radojičić.

Novi Pazar će biti značajno oslabljen neigranjem Filipa Pavišića i Milana Joksimovića zbog žutih kartona, kao i povređenih Nikole Kojčića, Mirze Delimeđca, Danka Kikovića, Igora Maksimovića i Bojana Čečarića.

S obzirom na izostanke, fudbaleri koji počnu meč u dresu Novog Pazara biće prvi put ove sezone istovremeno na terenu.

“To nam je, što nam je. Ne znam koji će biti rezultat, ali znam da će moji momci fudbalski izginuti na terenu i da će pokazati da mogu da se nose sa kvalitetnom Vojvodinom. Verujem da će značaj meča da nam donese prevagu”, kazao je Radojičić.

Napadač Pazaraca Luka Ratković izrazio je očekivanje da će njegov tim da izbori bolji rezultat nego pre četiri meseca u Novom Sadu, kada je Vojvodina slavila sa 2:1.

“Vojvodina je veliki klub, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima. Nedostaju nam samo ti bodovi, koje smo zaslužili. Izalazimo na teren sa velikom dozom samopouzdanja, kako bismo pobedili i što mirnije otišli na pauzu”, rekao je Ratković.

“Nećemo da se povučemo i da odustanemo od naše igre. Igraćemo na gol više, ali ćemo se potruditi i da sačuvamo svoju mrežu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju”, dodao je on.

Novi Pazar i Vojvodina igraju u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

Exit mobile version