Naslovna Društvo Širok asortiman proizvoda na Zimskom vašaru u Novom Pazaru

Širok asortiman proizvoda na Zimskom vašaru u Novom Pazaru

NOVI PAZAR – Na inicijativu lokalnih privrednika i u skladu sa uslovima pandemije, Zimski vašar ove godine biće održan na otvorenom od 24. do 29. decembra. Za izlagače koji nisu iz Novog Pazara obezbeđeno je 50 slobodnih mesta na novopazarskim pijacama, a novina u donosu na raniju praksu je to što će kupci na vašaru moći da pazare i poljoprivredne proizvode.

”Posredno ili neposredno, od ove tradicionalne manifestacije svi će imati koristi – ističe rukovodilac Odeljenja za privredu Gradske uprave Novi Pazar Rastko Arsenijević.

”Očekujemo veći broj kupaca, veći broj ljudi sa strane koji će doći ovde i ostaviti značajnu količinu novca. Na taj način pokrenućemo i našu privredu, odnosno proizvodnju, jer svaka potrošnja povećava proizvodnju. Poljoprivredni proizvođači će realizovati svoje proizvode. Benefit će biti, kako neposredan za proizvođače, tako posredan za sve nas”, rekao je Arsenijević.

Ovogodišnji Zimski vašar, u čiju organizaciju su uključena sva gradska javna preduzeća, počinje u sredu 24. i trajaće do 29.decembra.

Exit mobile version