Naslovna srbija Beograd Vučić: Ako budem predsednik, to će biti moj poslednji mandat

Vučić: Ako budem predsednik, to će biti moj poslednji mandat

Foto:Tanjug/Dragan Kujundžić

BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ukoliko bude predsednik i u narednih pet godina, to bi bio svakako poslednji njegov mandat na toj funkciji i dodao da se ne bi vraćao na mesto premijera.

“Svakako bi bio poslednji mandat ako do toga dođe, a i ne mogu po Ustavu da se kandidujem posle toga. Ako mislite da je moguće da se vratim na mesto premijera, osim što je teorijski moguće, vidi se da me ne poznajete”, kazao je Vučić na TV K1.

Na pitanje zašto ne bi bio premijer, s obzirom da takvih primera ima, Vučić kaže da je to zato što je razlika između njega i drugih u tome što živi za rezultate i šta će se pisati za 50 godina, a ne da živi u svili i kadifi i da putuje po svetu.

Na konstataciju voditeljke da je imao sreću da proputuje dosta zbog posla, Vučić kaže da nije imao priliku da uživa u tim putovanjima i da kada negde ode ne ide u razgledanja i šoping, već priprema sastanke.

Predsednik dodaje da jedino u Briselu ode do knjižare u kojoj kupuje knjige, a da ni deci ne kupuje poklone za rođendan.

“Skoro da nikada ne kupujem, nikada ne idem u šoping, pripremam se za sastanke, imam tremu, strah i odgovornost pred važne sastanke”, kazao je predsednik.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version