NOVI PAZAR – Kompanija “Složna braća Zoran i Nele” iz Nove Varoši dobila je posao asfaltiranja oko 12 kilometara postojećih ulica i putnih pravaca na teritoriji Novog Pazara vredan blizu dva miliona evra, objavio je danas radio Sto plus.

Ta kompanija jedina se prijavila na tender podeljen u dve partije, a njihovu ukupnu ponudu od 233.927.884 dinara sa porezom na dodatu vrednost komisija je prihvatila i predložila da im se dodeli ugovor.

Lokalna samouprava Novog Pazara planirala je da u ovoj godini asfaltira 38 ulica, pristupnih i seoskih puteva različite dužine, od 30 metara – krak Ulice Jaćima Ristovića, do kilometar i po duge deonice Ulice 37. sandžačke divizije, sa leve i desne strane reke Raške.

Predvidjeno je i asfaltiranje puta ka selu Osoje, dužine jednog kilometra, kao i dva kraka Dubrovačke ulice ukupne dužine 1,3 kilometra.

Biće uradjena i četiri kraka Ulice Meše Selimović dugih više od 800 metara, kao i po pola kilometra duge deonice Vojkovačke, Varevske i Pribojske, Zlatiborske i njihovih krakova.

Izmedju ostalog, planirano je asfaltiranje kraka Rudjera Boškovića iznad Velikog groblja, pristupnog puta ka džamiji u Pobrdju, groblju u Deževi, brani u Trnavi, dela puta od Deževe do Miščića, kao i seoskog puta Lukare-Muževac.

Na spisku ulica za asfaltiranje nalaze se i Nurije Pozderca, Deževska, Miladina Radulovića, Narodnog fronta, Biserovačka, Radnička, Dese Milovanović, Branislava Bakračevića, Kopaonička, Semenjača, Emina Hadžovića i Ivanjička.

Rok za izvodjenje radova je 120 dana od dana uvodjenja u posao.

indeksonline.rs/Beta