Naslovna Sport Boks Biševac i Mehmedović ugostili poznatog ruskog boksera Sadama Magomedova

Biševac i Mehmedović ugostili poznatog ruskog boksera Sadama Magomedova

NOVI PAZAR – Grad Novi Pazar i Sportski savez Novog Pazara imali su čast da ugoste poznatog ruskog boksera, osvajača brojnih nagrada i priznanja u svom sportu, Sadama Magomedova koji nastupa za reprezentaciju Srbije.

Na zadovoljstvo mnogih, a sve u saradnji sa boskerskim klubovima iz Novog Pazara, Magomedov je danas održao pokazni trening novopazarskim bokserima i trenerima.

Na pomenutom treningu, imali su priliku da unaprede svoje znanje u boksu, a sve u cilju bolje i svrsishodnije spremnosti za predstojeća takmičenja.

Magomedov je pokazao veliku spremnost i zadovoljstvo za rad sa našim bokserima koje smatra vrlo talentovanim i uspešnim.

Ruski bokser će biti gost u Novom Pazaru narednih par dana u toku kojih će sarađivati sa našim sportistima i imati priliku da se upozna sa svim što Sportski savez Novog Pazara, kao krovna sportska institucija, kao i sami sportisti grada Novog Pazara nude.

“Nadamo se da će dolazak bokserskog velikana podstaći omasovljenje boksa kao sporta kod nas, a naše sportiste i trenere, prevashodno boksere, ohrabriti da budu još bolji i spremniji za narednu takmičarsku sezone kako bi Grad Novi Pazar, Sportski savez Novog Pazara i sve klubove predstavili u što boljem svetlu, a sebi obezbedili što bolju sportsku budućnost” – reako nam je direktor ustanova za sport Emir Mehmedović.

indeksonline.rs

Exit mobile version