NOVI PAZAR – Fudbaleri i stručni štab fudbalskog kluba Novi Pazar otišli su u Antaliju, gde će u naredne dve nedelje obaviti glavni deo priprema za prolećni deo sezone.

Sandžaklija, Bjelopoljac, Pazarac, vlasnik agencije “Cooltour” , vlasnik UEFA licence za organizaciju utamkice i kako ga Bosanski mediji nazvaše “vladar” Beleka i Antalije, ugostio je igrače i stručni štab FK Novog Pazara.

Ovaj rođeni Novopazarac već duži niz godina organizuje pripreme za fudbalere iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Poljske, Rusije…

Od klubova u njegovoj organizaciji su Dinamo Zagreb, Crvena Zvezda, austrijski Šturm, Partizan, slovenački Maribor, bosanski Željezničar, ukrajinski Šahtjor, ruski Arsenal Tula i Spartak Moskva, kao i brojni drugi poznati klubovi.

Fudbalski klub Novi Pazar već drugu godinu za redom boravi u Antaliji u Emirovoj organizaciji koja je fantastična.

“Emir se trudi da naši fudbaleri imaju maksimalan konfor, da nas stručni štab maksimalno ugosti. Strucni štab je dobio i vozilo kojim će se koristiti tokom priprema. Emir vec dugi niz godina i finansijski pomaže naš klub i od sveg srca mu hvala” – rekao je za indeksonline grneralni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović.

indeksonline.rs