Naslovna srbija Beograd Er Srbija uspostavlja letove iz Beograda do Hanovera, Nirnberga i Salcburga

Er Srbija uspostavlja letove iz Beograda do Hanovera, Nirnberga i Salcburga

Tanjug

BEOGRAD – Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija objavila je danas da će uspostaviti direktne redovne letove iz Beograda ka dve destinacije u Nemačkoj – Hanoveru od 3. juna i Nirnbergu od 6. juna, kao i letova ka Salcburgu u Austriji od 7. juna.

Uz najavljeno proširenje mreže, kako je navedeno, srpski nacionalni avio-prevoznik će saobraćati do osam destinacija u Nemačkoj – Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa, Nirnberga i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, čime ova država postaje tržište sa najvećim brojem destinacija Er Srbije.

Er Srbija će izmedju Beograda i Hanovera saobraćati tri puta nedeljno tokom letnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja, dok će se letovi do Nirnberga obavljati dva puta nedeljno tokom cele godine.

Er Srbija će do Salcburga, svoje druge destinacije u Austriji, saobraćati tri puta nedeljno tokom leta, odnosno dva puta nedeljno tokom zime.

“Uspostavljanjem linija ka Hanoveru i Nirnbergu, Er Srbija će dodatno ojačati svoju poziciju u Nemačkoj, povećati prisustvo u toj zemlji i dopuniti postojeću uslugu. S druge strane, uvodjenje letova za Salcburg potvrdjuje našu posvećenost jačanju vazdušne veze izmedju Srbije i Austrije, koja predstavlja značajno tržište za našu zemlju zbog brojne srpske dijaspore”, izjavio je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja u Er Srbiji Bojan Arandjelović.

Podseća se da su se letovi Er Srbije ka Salcburgu, Nirnbergu i Hanoveru ranije obavljali po dva puta nedeljno iz Niša.

indeksonline.rs/Beta

Exit mobile version