Naslovna Sport Fudbal Fudbalski klub Novi Pazar predstavio četvoricu novih igrača

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio četvoricu novih igrača

NOVI PAZAR – Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas štopere Jasmina Trtovca i Slobodana Rubežića, levog beka Filipa Jovića i veznog igrača Milana Jokića, kojima bi prema najavama iz tog superligaša na listi pojačanja trebalo da se pridruže još golman i krilni igrač.

“Zadovoljni smo prelaznim rokom, s obzirom da će od prvog dana priprema u Antaliji trener Dragan Radojičić moći da računa na svih 25 kandidata za prvi tim. Očekujemo još golmana Sašu Stamenkovića i bočnog vezistu. Mislim da imamo kvalitet potreban za opstanak”, ocenio je sportski direktor Pazara Kenan Kolašinac.

Trtovac je tokom jeseni odbio da nastavi karijeru u Južnoj Africi, a sada se peti put vratio u matični klub.

“Nisam se dvoumio. Drago mi je što sam se vratio jer sam ovde uvek dobrodošao. Nadam se da ću da opravdam očekivanja. Cilj je opstanak i nadam se da ćemo da ga izborimo kao i prošle sezone, kada nam je to uspelo u poslednjem momentu”, rekao je Trtovac.

Rubežić je priznao da mu je posle višemesečne pauze zbog povrede ukrštenih ligamenata mnogo značila prethodna polusezona u bugarskoj Ardi iz Krdžalija.

“Tamo je drugačiji fudbal, drugi je jezik, pa je potrebna aklimatizacija. Prošao sam sve to i sada sam u Novom Pazaru, koji je moja druga kuća. Drago mi je što su me zvali. Opstanak je jedino što me zanima, kao i sve ostale u klubu”, naveo je Rubežić.

I Jokić je prethodnu polusezonu proveo u Bugarskoj, ali u Carskom Selu iz Sofije.

“Ambicije su nam se poklopile i dogovorili smo se za dva minuta. Tu sam da svojim iskustvom dam doprinos u borbi za opstanak, koji ćemo verujem i izboriti. Ovaj grad i klub zaslužuju da uvek budu u Super ligi Srbije”, kazao je Jokić.

Jović je izrazio očekivanje da će u Novom Pazaru igrati više nego u svom doskorašnjem klubu Spartaku iz Subotice.

“Imamo odličnu ekipu, pa očekujem siguran opstanak”, dodao je Jović.

U Pazaru više nisu golman Nemanja Andrijanić, štoperi Nemanja Kojčić i Vladimir Bubanja, levi bek Adnan Islamović i ofanzivni vezista Nemanja Mladenović, a klub u nastavku sezone ne računa još na Farisa Handžića i Tamirlana Džamalutdinova.

Novopazarci su trenutno 14. u Super lige Srbije, a u petak ujutru putuju u Antaliju, gde će tokom dvonedeljnih priprema odigrati i četiri kontrolne utakmice.

indeksonline.rs/Beta

Exit mobile version