Naslovna FEATURED Kolašinac: Cilj nam je kvalitetan kostur tima sastavljen od igrača iz našeg...

Kolašinac: Cilj nam je kvalitetan kostur tima sastavljen od igrača iz našeg grada

NOVI PAZAR – Sportski direktor fudbalskog kluba Novi Pazar Kenan Kolašinac izjavio je danas da uprava tog superligaša mora da posveti više pažnje mladim igračima, koji će sutra biti nosioci igre u klubu.

“Želimo da Novi Pazar u budućnosti bude tim koji će se hvaliti promosivanjem mladih igrača u seniorski tim. Ove godine se nadamo da naš tim neće imati problema sa bonus igračima, gde smo u značajnoj meri pojačali roster mladih igrača koji će biti konkurentni u drugom delu polusezone.

Kolašinac je dodao da mladi igrači treba da traže priliku kroz seniorske timove i da kroz to stiču seniorski staž koji im je veoma bitan u tim godinama. 

“Svi talentovani igraci iz našeg kluba koji ce u bliskoj budućnosti, kroz kvalitetan rad, imati zavidne karijere, trebaju da dobiju što veći broj minuta u prvim timovima naše Super lige, ili kroz pozajmice u Prvoj lige Srbije kao i u veoma interesantnoj i razvojnoj Srpskoj ligi naše zemlje. Svi oni koji budu interesantni i prepoznati kao budućnost kluba, biće adekvatno praćeni u klubovima za koje nastupaju, kako bi maksimalno spremno dočekali priliku da pruže očekivane partije u našem klubu” – dodao je on.

Kolašinac je najavio da će klub u narednim danima potpisati nekoliko profesionalnih ugovora sa najboljim omladincima iz omladinske škole.

“Cilj nam je da u budućnosti imamo kvalitetan kostur tima sastavljen uglavnom od igrača iz našeg grada, kao i talentovanih mladih igrača iz okruženja” – zaključio je sportski direktor Fudbalskog kluba Novi Pazar Kenan Kolašinac.

indeksonline.rs