NOVI PAZAR – Jedan od najpopularnijih svetskih televizijskih formata, Survivor, uskoro stiže i na TV Nova S. Snimanje ovog nesvakidašnjeg šoua smešten je na egzotičnoj lokaciji u prelepoj Dominikanskoj Republici.

Frizer iz Novog Pazara, Ramiz Zeko Gusinac uspeo je uđe u uži krug kandidata, gde će se u Beogradu 12. januara 2022. godine dokazati na bazenima 25. maj.

Osim velike podrške u društvu, Gusinac je za ovaj šou dobio podršku gradonačelnika Novog Pazara i vlasnika SPA AQUA TERMALE za korišćenje svih sadržaja na sportskim terenima i bazenima.

Šta je Survivor?

Survivor je televizijski format, čije je snimanje smešteno na predivnoj egzotičnoj lokaciji koji gledaocima omogućava ultimativno uzbuđenje.

Kao jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata više od dve decenije, Survivor je dobitnik i brojnih prestižnih nagrada, poput Emmyja.

Mikrolokacija, ostrvo izolovano od ostatka sveta, u Dominikanskoj Republici, izvesno vreme činiće dom takmičara Survivora, a izazovi koji su pred njima ispituju psihofizičke granice učesnika.

Kako izgleda takmičenje u Survivoru?

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja, plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti, poput zagonetki i izazova izdržljivosti. Cilj je da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu, a najvažnije je da takmičari pobede sami sebe.

Survivor je šou pun iznenađenja i preokreta. Stoga, nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu.