NOVI PAZAR – Povodom predstojećih božićnih praznika, čestitke građanima pravoslavne veroispovesti uputili su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković i predsednica Skupštine grada Anela Halilović Šemsović

Čestitka gradonačelnika

U ime svojih saradnika i u svoje ime želim srećan Božić dragim sugrađanima koji slave ovaj praznik. Važan dan za vas dočekajte i proslavite u krugu porodice, sa svojim najdražima, prijateljima i komšijama, u ljubavi, miru i međusobnom uvažavanju. Neka vam božićni praznici donesu ličnu i porodičnu sreću, zdravlje i napredak na svim poljima.

Gradonačelnik Nihat Biševac

Čestitka zamenika gradonačelnika

Sa željom da najradosniji hrišćanski praznik provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, sveštenstvu, monaštvu i pravoslavnim vernicima čestitam praznik Hristovog rođenja radosnim božićnim pozdravom – Mir božji – Hristos se rodi!

Zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković

Čestitka predsednice Skupštine grada

Svim sugrađanima pravoslavne veroispovesti najsrdačnije čestitam predstojeći Božić uz želju da ga provedete u zdravlju i sreći u društvu svojih najmilijih. Neka nam ovaj praznik bude podstrek da nastavimo put tolerancije, međusobnog uvažavanja i solidarnosti.

Predsednica Skupštine
de Anela Šemsović Halilović